DIN PERSONLIGE HATHAIR

Du kan få lavet en hathair med en hårtrense af dit eget hår, hvis dit hår er mere end ca. 20 cm langt. Hvis dit hår ikke er langt nok eller du har mistet for meget hår, kan du få en hathair med doneret hår dvs. hår doneret af andre kvinder. Vi vil så sammen med dig finde et hår, der er så tæt på dit naturlige hår i struktur, farve og form som muligt.

Det er ikke så meget hår der skal bruges til en hathair, kun ca. 35 gram hår, hvilket svarer til en håndfuld. Det er dog vigtigt, at håret bliver klippet rigtigt af og sat sammen i små hestehaler, så vi kan bruge det til at sy din personlige hathair. Se  nedenstående instruktions video.

Dit hår bliver syet på et specielt velcrobånd af dygtige specialister og monteres på vores hathair bambusjersey hætte. Når du tager hathair på, ligner du dig selv og det ser ud som om du stadigvæk har dit eget hår.

Sammen med hathair modtager du også en bambusjersey elastik, som er lidt ”fyld” som du kan sætte under hathair, så at det ser ud som om dit hår er sat op i en knold på hovedet, eller at du har et lidt mere fyldigt hår i nakken.

På hårtrensen er der monteret et velcrobånd, således at man nemt kan fæstne hårtrensen i den bløde bambusjerseyhætte.

Da det er dit eget hår og det ikke er syet fast i huen, kan du nemt tage hårtrensen af og vaske den. Du kan også glatte, farve eller krølle den – ligesom dit eget hår, blot du er forsigtig. Du kan også vaske bambushætten så den altid føles frisk og ren.

En hathair koster 1.850 kr. Det offentlige tilskud til hovedbeklædning eller paryk er 1.350 kr. så din egenbetaling for en hathair er 500 kr. Læs mere under TILSKUD.

Sådan klippes dit hår af til hathair

Dit hår skal være mindst 20 cm langt. Du eller din frisør skal klippe dit hår af og sende det ind til os. Sørg for at blive klippet senest inden den 2. kemoterapi behandling, efter denne plejer håret nemlig at begynde at falde af. Du er også meget velkommen i min salon i Købehavn, du kan booke en tid her: http://www.mariasparadisehair.com/online-booking  Det koster en almindelig dame klip

Håret skal være rent og tørt. Samlet med gummielastik i små hestehaler, se video

Du får syet 1 hårtrense i “grundpakken”, afhængigt af hvor meget hår du har. Hvis du skal have flere hårtrenser tager vi en dialog om behov og pris på dette. Vær opmærksom på, at det desværre ikke altid er muligt for os at lave ekstra hårtrenser af dit hår, det afhænger af, hvor meget hår du har.

Vi modtager hårdonationer fra kvinder i hele Danmark, så hvis dit hår er for kort eller du har tabt dit hår til kemoterapi, kan du modtage doneret hår til din bambus jersey hætte. Vi prøver at opfylde dine ønsker angående farve og struktur, men fordi det er doneret hår, har vi ikke altid den farve eller struktur som du søger. Send gerne et billede af dit hår, så gør vi vores bedste for at ramme det så godt som muligt. Vi sender dig billeder af det hår, vi har hjemme, hvorefter du kan være det du bedst kan lide.

Grundet travlhed kan du ikke altid fange os på telefonen, men hvis du sender en mail med dine spørgsmål og kontakt oplysninger, ringer vi dig meget gerne op eller svarer dig pr. mail så snart vi kan.