MIN HISTORIE

Jeg hedder Maria og har min egen lille grønne frisørsalon på Nørrebro i København. Jeg er en af de første grønne frisører i Danmark og har haft min salon “Marias paradisehair” siden 2004. Vil du vide mere om konceptet grøn salon, kan du læse det her: Grøn Salon

Inspirationen til hathair kommer af at jeg som ung teenager havde en kræftsyg mor. Hun tabte alt sit hår i forbindelse med sin behandling. Det var hun meget ked af.
Hun fik en paryk og hun havde tørklæder, men havde svært ved at genkende sig selv og leve med sit nye spejlbillede. Jeg tror hun ville have haft glæde af hathair og at det ville have hjulpet hende i sygdomsforløbet.

Jeg har også mistet min bror Peter til kræft i 2015. Selv fik jeg opereret mit venstre bryst væk i 2013, grundet forstadier til kræft. Så desværre har jeg haft kræft og følgerne af sygdommen tæt inde på livet.

Derfor brænder jeg både professionelt som frisør og personligt for denne sag. Mit ønske er at skabe et produkt som gavner og glæder mennesker under deres sygdomsforløb.

Med kærlig hilsen

Maria Snickars.