OM HATHAIR

 

hathair er til dig, der gerne vil bevare dit hår, selv om du er ved at tabe det på grund sygdom eller behandling som kemoterapi.

Hathair er en 100% danskproduceret bambusjerseyhætte, hvor du med dit eget eller med doneret hår kan skabe et indtryk af, at du stadig har dit eget hår. Vi skaber din personlige haithar ved at sy en hårtrense, der fæstnes i kanten af hætten med velcro. Resultatet er, at håret ”kigger frem” i panden og i siderne, så det ligner dit naturlige hår. Ovenpå hathair tager du din yndlingshat, -tørklæde, -kasket eller hvad du nu kan lide at gå med. Resultatet er et naturligt look, som forhåbentlig får dig til at føle dig lidt mere som dig selv, inden du blev syg.

Bambusjerseyhætten er blød, elastisk og svedabsorberende og både den og hårtrensen kan vaskes i hånden, så hathair kan bevare sit og dit friske udseende i mange måneder.

Alle hathair er forskellige, fordi alle mennesker og deres hår er så forskelligt. Så du behøver aldrig være bekymret for at møde nogen med samme hathair som dig.

hathairs vision er at hjælpe så mange mennesker som muligt, som lider af hårtab. Vi arbejder på at udvikle et bæredygtigt og miljøvenligt produkt, som er lokalt produceret, baseret på rene naturprodukter.

hathair bliver produceret i Ballerup af Huset Venture en unik, socialøkonomisk not-for-profit virksomhed. Læs mere på www.husetventure.dk